HSP AS

fade

Dragutin Ranogajec kandidat za Krapinsko-zagorskog župana ispred HDZ, HSP AS, ZDS i HSS

13 Ožujak 2017 In Krapinsko-zagorska

Dana 13.03.2017. u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini predstavljen je nestranački kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije koji u ovu političku utakmicu ulazi uz potporu HDZ, HSP AS, ZDS i HSS. Radi se o poznatom zagorskom obrtniku i predsjedniku Hrvatske obrtničke komore.

Na predstavljanju kandidata HSP AS je predstavljao predsjednik Časnog suda HSP AS, predsjednik ŽV HSP AS KZŽ i vijećnik u Skupštini Krapinsko-zagorske županije Stjepan Ranogajec. Ova koalicija koja je istkanula zajedničkog kandidata te će zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore u ovoj Sjeverozapadnoj županiji preslikan je dosadašnji oporbeni Klub koji je djelovao u ovom predstavničkom tijelu.

Prema riječima Stjepana Ranogajeca HSP AS će u sličnoj koaliciji izaći na predstojeće izbore u gradu Oroslavju, a do sada je potvrđen samostalni nastup HSP AS u gradu Pregradi te u općini Krapinske Toplice gdje je HSP AS i na prethodnim izborima samostalno osvojio vijećnički mandat, a sada će sigurno broj vijećničkih mandata biti podebljan.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Krapinsko-zagorska Dragutin Ranogajec kandidat za Krapinsko-zagorskog župana ispred HDZ, HSP AS, ZDS i HSS