HSP AS

fade

Damir Novak predsjednik Ogranka u prigradskom vukovarskom naselju Sotin

12 Ožujak 2017 In Vukovarsko-srijemska

Dana 12.03.2017. s početkom u 18,00 sati HSP AS je u prigradskom vukovarskom naselju Sotin izabrao vodstvo svog Ogranka te niz drugih stranačkih aktivnosti.

Pripremajući se za predstojeće lokalne izbore u gradu Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji za predsjednika Ogranka HSP AS Sotin jednoglasno je izabran Damir Novak na zboru koji je održan u ugostiteljskom objektu „Gondola“ u Sotinu. Zborom i radnim dijelom predsjedavao je glavni tajnik stranke i kandidat HSP AS za gradonačelnika grada Iloka Pero Ćorić. Stranačkim dužnosnicima predstavio se nedavno imenovani koordinator HSP AS za Podružnicu Vukovar mag. Tomislav Orečić. Nazočnima se obratio i kandidat HSP AS za gradonačelnika grada Vukovara, jedan od legendarnih zapovijednika obrane Vukovara i poznati vukovarski poduzetnik Nikola Toth Fenix.

Nakon navedenih radnih događanja održana je sjednica ŽV HSP AS VSŽ kojom je predsjedavao njen predsjednik i predsjednik Županijske skupštine VSŽ Antun-Toni Žagar.

Nakon pojedinačnih izvješća svih predsjednika i koordinatora općinskih i gradskih Podružnica s područja VSŽ završno obraćanje imao je predsjednik stranke i kandidat HSP AS za gradonačelnika grada Vinkovaca Hrvoje Niče mag. oec.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Damir Novak predsjednik Ogranka u prigradskom vukovarskom naselju Sotin