HSP AS

fade

Ministarstvo Uprave izdalo rješenje, HSP AS pobijedio plagijatore i političke krajputaše!

10 Ožujak 2017 In Grad Zagreb

Nadležno Ministarstvo Uprave je temeljem održane Konvencije stranke HSP AS dana 15.10.2016. izdalo pravomoćno Rješenje. Istim su u registar političkih stranaka unesene sve izmjene u stranačkom vodstvu i nadopune statuta kako su stranački izaslanici na navedenoj konvenciji i odlučili.

Unatoč politički nekorektnim potezima, a svakako pravno upitnim dokumentima politički gubitnici, plagijatori i bivši stranački disidenti pokušali su osporiti sve navedeno ali im to nije uspjelo. HSP AS politički kroči ka Općim lokalnim izborima i novim političkim pobjedama, a oni su bili i ostali politički krajputaši koji su ostali iza nas kao i mnogi drugi.

HSP AS svu svoju pozornost posvećuje ustroju na terenu te našim kandidatima u svih 20 županija i gradu Zagrebu ali nećemo dopustiti da pravda nebude zadovoljena do kraja. Putem stranačkog odvjetnika ovih dana podići ćemo niz kaznenih prijava s ciljem pravne zadovoljštine ali i s ciljem adekvatne materijalne naknadne za učinjenu štetu stranci u proteklom periodu.

Kaznena prijava bit će podignuta u prvom redu protiv Tomislava Vlajnića i onih koji su s njim u istome sudjelovali zbog sačinjavanja lažnih dokumenata i isprava te zlouporabe stranačkog pečata te materijalne i nematerijalne imovine stranke u periodu za kada to nisu bili ovlašteni.

Sličan kazneni progon pokrenuo je glavni tajnik Pero Ćorić protiv plagijatora Ante Jozića zbog objave na internet portalima tzv scenograma razgovora koji se nikada nije dogodio. Ročište na kojem se plagijator Ante Jozić mora pojaviti zakazano je za 23.03.2017., a u slučaju nepojavljivanja isti će biti priveden. Na ovo ročište će glavni tajnik pozvati i medije da sudjeluju na navedenom ročištu u obliku javnosti gdje će biti raskrinkan ne samo Ante Jozić nego i oni koji su zajedno s njim sudjelovali u tako podloj montaži. I u tom predmetu glavni tajnik će ishodovati znatnu financijsku naknadnu koju je najavio da će dati u humanitarne svrhe.

Ovim putem pozivamo DORH da istraži tvrtku “Elda” iz Nove Gradiške zbog osnovane sumnje da je ista koristila sredstva EU fondova u svrhu političke promidžbe Darija Marenića. Poznata je činjenica da tijek novca iz EU fondova nadzire sedam institucija i svaka zlouporaba u konačnici završava povratom svih dobivenih sredstava. O navedenom nenamjenskom trošenju novca HSP AS posjeduje materijalne dokaze te će ih ovih dana službeno dostaviti DORH-u. Ovim činom HSP AS sa političkim gubitnicima završava svaku korespodenciju u javnosti, a sve drugo bit će izrečeno i rečeno kod pravosudnih tijela.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Ministarstvo Uprave izdalo rješenje, HSP AS pobijedio plagijatore i političke krajputaše!