HSP AS

fade

SNV i Pupovac preko Ćorića, Ničea i HSP AS u „lovu na vještice“!

09 Ožujak 2017 In Grad Zagreb

Srpsko narodno vijeće (SNV – Serb National Council) i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba izdaju svoj „Bilten“ uz financijsku potporu države. Zlouporaba sredstava poreznih obveznika na njihovom primjeru je evidenta na što je HSP AS i prije ukazivao. Da je tomu tako potvrđuje zadnji broj „Biltena“ koji je ovih dana izašao iz tiska, a za izdavača je potpisan dr. Milorad Pupovac dok je autorica Tamara Opačić. Dr. Milorad Pupovac poznat je široj hrvatskoj javnosti kao „etno srbin“ koji je za to izuzetno dobro plaćen, a Tamara Opačić sebe naziva novinarkom iz  Zadra i aktivisticom što svakako moderno zvuči što god joj to značilo.

Broj „Biltena“ pod nazivom „Historijski revizionizam, govor mržnje i nasilje prema srbima u 2016.“ tiskan je u više stotina primjeraka, sufinanciran od strane EU, Vlade RH, Grada Zagreba te Ureda za udruge VRH i namjenjen je za umjetno stvaranje ugroženosti srba u RH čemu obilato o njima doprinose Pero Ćorić, Hrvoje Niče, mag. oec. i HSP AS.

Na žalost putem zapisa u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu dostupan je svima, a preveden na engleski dostavljen svim međunarodnim institucijama. HSP AS se ograđuje od svake vrste isključivosti kao i od zlonamjernog korištenja naših citata te traži od države i ostalih sponzora da razmisle o daljnjem sufinanciranju ovog projekta i „lova na vještice“ Milorada Pupovca i skupine istomišljenika, dobro organizirane kroz SDSS.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb SNV i Pupovac preko Ćorića, Ničea i HSP AS u „lovu na vještice“!