HSP AS

fade

Održana sjednica Županijskog vijeća HSP AS Zagrebačke županije

09 Ožujak 2017 In Zagrebačka

Dana 08.03.2017. u stranačkim prostorijama u središnjici stranke u Zagrebu, Čulinečka 119 održana je redovna sjednica Županijskog vijeća HSP AS Zagrebačke županije.

Uz prisutnost većine članova Izvršnog odbora i ostalih tijela ŽV HSP AS ZGŽ  sjednicu je vodio predsjednik IO ŽV HSP AS ZGŽ Damir Vučak koji je po najavljenom i usvojenom dnevnom redu  podnio  izvješće o radu Županijskog vijeća nakon održanog zbora za ŽV HSP AS ZGŽ koji je održan 16.12.2016. a koje su prisutni članovi Županijskog vijeća kvalificiranom većinom jednoglasno kao i ostale točke tijekom sjednice  i prihvatili.

Prigodom prezentacije postignutih rezultata u protekla tri mjeseca od konstituiranja Zagrebačke županijske organizacije konstatiran je kontinuirani rast broja Podružnica te se s obzirom na veći broj novoimenovanih koordinatora HSP AS očekuje dalje formiranje novih Podružnica te je slijedom nastavka takve prakse iskorištena prigoda održavanja ove sjednice pa je predsjednik IO ŽV HSP AS ZGŽ Damir Vučak uručio odluku o imenovanju novo imenovanom koordinatoru HSP AS za grad Vrbovec Željku Koretiću.
 
S odlukama koje su donesene na Predsjedništvu stranke i prvoj konstituirajućoj sjednici Glavnog stana koja je održana 18.02.2017. u Slavonskom Brodu a koje se tiču unutarnjeg ustrojstva stranke i svega vezanog uz nastupajuće lokalne izbore, prisutne članove ŽV izvijestili su član Predsjedništva HSP AS Petar Kovačević dipl. ing. i dopredsjednik Glavnog stana HSP AS Smiljan Tomašević.

Centralna točka dnevnog reda bila je nadolazeći  lokalni izbori pa je tako svim prisutnima predočena odluka i naputak predsjednika i glavnog tajnika HSP AS, o načinu organiziranja Izbornih stožera      HSP AS na svim razinama kao i o načinu organiziranja i nastupu pregovaračkih timova za razgovore o mogućim koalicijama s potencijalnim partnerima. Slijedom tih naputaka jednoglasno su izabrani članovi Izbornog stožera ŽV HSP AS ZGŽ koji  istovremeno čine i pregovarački  tim za pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima i to u sastavu Damir Vučak predsjednik te Petar Kovačević dipl. ing., Zdravko Bakula, Smiljan Tomašević i Matej Lacić članovi.

Nakon što su svi prisutni predstavnici Podružnica izložili svoje lokalne planove za izlazak na predstojeće izbore te nakon održane rasprave zaključeno je da će članovi županijskog Izbornog stožera i pregovaračkog tima osim svojih obaveza koje proizlaze iz tako prihvaćene dužnosti, istovremeno biti i na dispoziciji kao pomoć pri potrebitim kontaktima i razgovorima kod pregovaračkih i drugih predizbornih aktivnosti onih predstavnika podružnica koji iskažu takvu potrebu te posebno kod koordinatora podružnica koji  još nemaju uvjete za ustrojavanjem podružnica.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zagrebačka Održana sjednica Županijskog vijeća HSP AS Zagrebačke županije