HSP AS

fade

Vedran Uranija na lokalnim će izborima kao nezavisni kandidat predvoditi pravaše

27 Veljača 2017 In Zadarska

Jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca za ljudska prava, Vedran Uranija danas je donio odluku da predvodi pravaše kao nezavisni kandidat na slijedećim lokalnim izborima.

Vedran Uranija godinama je pravni zastupnik zadarskog Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, točnije obavlja poslove pravnog povjerenika na području Zadarske i Šibensko-kninske županije. Uranija dobitnik je i Nagrade Grada Zadra za osobite zasluge u zaštiti i promicanju radnih i socijalnih prava.

- S ciljem zaštite radnih i socijalnih prava naših građana, u zadnje vrijeme sam imao kontakata sa više političkih opcija kako bi se dodatno i kroz političku dimenziju aktualiziralo sve izraženije ugrožavanje tih prava.

Na kraju sam se odlučio kao nezavisni kandidat predvoditi pravašku platformu, na čelu sa stožernom strankom HSP dr. Ante Starčević, kao političku opciju koja jedina nastoji „svim snagama“ zaštiti hrvatske građane, vratiti hrvatskim građanima dignitet, osigurati im radna i socijalna prava i u konačnici spriječiti iseljavanje naših građana u potrazi za boljim životom negdje van domovine gdje se cijeni i vrednuje rad i gdje radnik nije „gurnut“ na margine društva.

Prepoznao sam rad vodstva zadarskog HSP AS koji ide u tom smjeru i zato vjerujem da će ova suradnja svakako radna i socijalna prava građana dignuti na jedan prioritetni nivo jer bez građana koji odseljavaju i radnika koji su na margini društva ne možemo reći da imamo domovinu o kojoj smo sanjali i za koju smo se teško izborili.

Predsjednik ŽV HSP AS ZDŽ, Dalibor Barešić ustvrdio je da HSP AS Zadarske županije, kako su već više puta istakli, svakako radi na okupljanju kvalitetnih ljudi.

– Uz nedavno pristupanje pukovnika HV-a Ante Žonija Maksana, koji će zastupati prava branitelja kroz pravašku platformu, sada smo stupili i u suradnju sa gosp. Vedranom koji će zastupati radna i socijalna prava naših građana. Kvalitetan program, kojeg pravaši zasigurno imaju, zahtjeva i suradnju sa kvalitetnim ljudima kojima je stalo do naših građana, radnika i branitelja. Vjerujem da će građani Zadarske županije to prepoznati i dati nam povjerenje da zaustavimo daljnju devastaciju gospodarstva i iseljavanje hrvatskih obitelji.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska Vedran Uranija na lokalnim će izborima kao nezavisni kandidat predvoditi pravaše