HSP AS

fade

Zaprešićani šire ostavštinu i nauk Oca Domovine dr. Ante Starčevića

26 Veljača 2017 In Zagrebačka

Misao o nezavisnoj i slobodnoj Hrvatskoj za koju se zalagao dr. Ante Starčević i koja se ostvarila nakon tisućljetnog sna, često u povijesti potlačenog hrvatskog naroda, se ostvarila kroz krvavi Domovinski rat.  Svjedočanstvo o tom razdoblju i Domovinskom ratu mladim Zaprešićanima dao je predsjednik Odbora za branitelje u Gradskom vijeću grada Zaprešića i dopredsjednik Glavnog stana HSP AS Smiljan Tomašević.

U svojem izlaganju mladima koji se pripremaju za SHKM u Vukovaru, a koje vodi Matej Lacić član izvršnog odbora ŽV HSP AS ZGŽ i predsjednik Kluba mladih starčevićanaca ZGŽ, podijelio je istinu i osjećaje koji su mnogim mladima bili do tada skriveni i nepoznati detalji iz tako ne baš davne prošlosti. U razgovoru s mladim koji su podijelili svoje dojmove nakon predavanja stoji da im je ovo bilo iskustvo koje do sada nisu imali priliku čuti. Nadalje, smatraju da bi ovakvih predavanja trebalo biti što više jer se u medijima i školama zakida učenike, studente i sve one koji nisu upoznati s temom o Domovinskim ratom. Na kraju su mladi istaknuli ponos što su dio populacije koja će dalje pronijeti misao dr. Ante Starčevića o slobodnoj, demokratskoj i moralnoj hrvatskoj kojoj treba težiti.

HSP AS na području grada Zaprešića i dalje će nastaviti dosljedno širenti istinu i baštinu dr. Ante Starčevića o ideji samostalne domovine te načina na koji je sloboda stečena.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zagrebačka Zaprešićani šire ostavštinu i nauk Oca Domovine dr. Ante Starčevića