HSP AS

fade

Dogradonačelnik Virovitice Ivan Sić iz HSS-a prešao u HSP AS!

11 Veljača 2017 In Virovitičko-podravska

Na prigodno sazvanoj konferenciji za medije koja se održala dana 11.02.2017. s početkom u 12,00 sati u prostorijama HSP AS u Virovitici predstavljena su brojna nova stranačka pojačanja. Stranačku zamolnicu HSP AS svečano je potpisao aktualni dogradonačelnik grada Virovitice i predsjednik gradske organizacije HSS-a Ivan Sić.

Konferenciji su nazočili novoizabrani predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Virovitičko-podravske županije Renato Poldrugač dipl. ing;, glavni tajnik stranke Peo Ćorić te predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. sa suradnicima.

„Modernu, samostalnu i neovisnu Hrvatsku stvorio je dr. Franjo Tuđman uz pomoć nas hrvatskih branitelja s puškom u rukama, ali na programu dr. Ante Starčevića i Stjepana Radića temeljene na pomirbi svih hrvata. Ovakvo programsko okupljanje je jedina alternativa i mogućnost kvalitetnog političkog djelovanja u korist svih građana Hrvatske“, poručio je Pero Ćorić otvarajući uvodnim obraćanjem navedenu konferenciju

„Prepoznao sam sličnost i bliskost programa i načela moje bivše i sadašnje stranke te sam procijenio da u okviru HSP AS mogu dosljedno nastaviti ono što sam  politički zagovarao cijeli svoj politički vijek. Stil vođenja i sve veće podjele u HSS-u uzrok su neslaganja mene i mojih suradnika što je dovelo do napuštanja HSS-a i priključenja HSP AS“, rekao je na konferenciji Ivan Sić.

„Nakon nedavnog prelaska predsjednika Općinskog vijeća Bogdanovaca i današnjim dolaskom virovitičkog dogradonačelnika jasno je kako je HSP AS u ovo predizborno vrijeme prepoznat kao jedina stranka desnice koja ne mijenja smjer svog političkog djelovanja. Na tom tragu puni optimizma s velikim očekivanjima ulazimo u bitku za svaku općinu, grad i županiju na dobrobit hrvatskog naroda“, u svom završnom obraćanju poručio je Hrvoje Niče.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Virovitičko-podravska Dogradonačelnik Virovitice Ivan Sić iz HSS-a prešao u HSP AS!