HSP AS

fade

Grad Korčula i korčulanske Podružnice primjer pravaške dosljednosti i trajnosti

04 Veljača 2017 In Dubrovačko-neretvanska

Dopredsjednik stranke i predsjednik Podružnice HSP AS grada Korčule Marinko Pažin predsjednik je najdugovječnije pravaške utvrde u Hrvatskoj ali je i najdugovječniji pravaški vijećnik općenito. Od prvih demokratskih izbora 1991. godine do danas obnaša dužnost gradskog vijećnika te mu je ovo šesti pravaški mandat u Gradskom vijeću grada Korčule. U gradu Korčuli HSP AS već nekoliko mandata obnaša vlast a nakon zadnjih lokalnih izbora uz Marinka Pažina dužnost gradskog vijećnika obnaša u ime HSP AS i Darko Tarle dipl. iur. danas ravnatelj Doma umirovljenika Korčula.

Upravo su Marinko Pažin i predsjedsnik Glavnog stana Ivan Šimunović bili domaćini stranačkom izaslasnstvu u radnom posjetu otoku Korčuli u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Izaslanstvo HSP AS činili su član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, predsjednik NO HSP AS Antun-Toni Žagar, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.

U cjelodnevnom protokolu posjeta korčulanskim Podružnicama s njima su sudjelovali u ime Kluba žena starčevićanki DNŽ Željka Matulović, Mladen Živkušić ispred Podružnica Korčula, Pavel Pecotić predsjednik Podružnice Smokvica, Filip Dragojević predsjednik Podružnice Vela Luka te brojni drugi stranački dužnosnici.

Radni posjet je bio dana 04.02.2017., a započeo je posjetom gradu Korčuli gdje su se pridružili vijećnici HSP AS u Županijskoj skupštini DNŽ i članovi Predsjedništva iz Dubrovnika Marijana Majić mag. i Nikša Dubelj mag.

Posjet je završio u općini Lumbarda gdje HSP AS nakon zadnjih ponovljenih izbora također čini parlamentarnu većinu i obnaša vlast. Domaćin je bio općinski vijećnik i predsjednik istoimene Podružnice Zvonko Lipanović.

Zaključak radnog posjeta jeste kako je HSP AS spreman za predstojeće opće lokalne izbore, a da će se uz konzultiranje sa svim aktualnim Podružnicama u narednim danima donijeti odluke i zaključci te isti biti prezentirani na sjednici svih stranačkih tijela i Glavnog stana u Slavonskom Brodu 18.02.2017.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dubrovačko-neretvanska Grad Korčula i korčulanske Podružnice primjer pravaške dosljednosti i trajnosti