HSP AS

fade

Vodstvo HSP AS na Festi Sv. Vlaha u Dubrovniku

03 Veljača 2017 In Dubrovačko-neretvanska

Svake godine 03.02. povodom blagdana Sv. Vlahe u Dubrovniku se prije i tijekom samog blagdana održava „Festa Sv. Vlaha“. Ove godine tradicionalno kao i prijašnjih ona se održava 1045. puta. Središnji dio održan je na sam blagdan Sv. Vlaha 03.02.2017. Održavanjem procesije kroz povijesnu jezgru grada i Sv. Misom.

Dan ranije 02.02.2017. s početkom u 19,00 sati održana je svečana večera od Kanelore i dodjela nagrada povodom Dana grada Dubrovnika. Uz prigodni kulturno-umjetnički program sama svečanost i večera održani su u tvrđavi Revelin u Dubrovniku.

Samoj večeri, dodjeli nagrada, procesiji i Sv. Misi nazočili su najviši gradski, županijski i državni dužnosnici na čelu s predsjednicom RH Kolindom Grabar Kitarović. HSP AS je do raspuštanja gradskog vijeća grada Dubrovnika bio parlamentarna stranka u tom predstavničkom tijelu a dužnost gradskog vijećnika obnašao je nekadašnji saborski zastupnik HSP AS i predsjednik Glavnog stana Ivan Šimunović. Na njegov poziv i ostalih visokih dužnosnika s područja grada Dubrovnika i DNŽ odazvali su se visoki dužnosnici stranke te kao i prijašnjih godina nazočili protokolu. Članu Časnog suda na razini RH Krešimiru Vrljiću, Predsjedniku Nadzornog odbora Antunu Toniju Žagaru, glavnom tajniku Peri Ćoriću i predsjedniku stranke Hrvoje Ničeu mag. oec. uz Ivana Šimunovića domaćini su bili članovi Predsjedništva stranke iz Dubrovnika i vijećnici u skupštini Dubrovačko-neretvanske županije mag. Nikša Dubelj i mag. Marijana Majić. Tijekom višednevnom posjetu gradu Dubrovniku stranačko vodstvo susrelo se sa izabranim stranačkim tijelima te raspravili aktualnu političku situaciju u svijetlu nadolazećih lokalnih izbora.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dubrovačko-neretvanska Vodstvo HSP AS na Festi Sv. Vlaha u Dubrovniku