HSP AS

fade

Josip Hlevnjak u „starom jatu“, koordinator HSP AS za Koprivničko-križevačku županiju

25 Siječanj 2017 In Koprivničko-križevačka

Sukladno provođenju unutarstranačkih izbora na svim razinama, a na tragu priprema za predstojeće Opće lokalne izbore HSP AS intenzivno radi na jačanju svojih organizacija na terenu u svim županijama, gradovima i općinama te gradu Zagrebu.

Svjesni činjenice da nam naših 362 vijećnika na razini RH, parlamentarni status u 18 županija i gradu Zagrebu te obnašanju vlasti u 12 županija i gradu Zagrebu daje za pravo da smo najsnažnija i stožerna pravaška politička opcija na političkom nebu Hrvatske. Nakon nedavno održane stranačke Konvencije i izbora novog mladog vodstva predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. uputio je javni poziv na svepravaško okupljanje unutar našeg političkog projekta „Pravaški kišobran“. Pozvao je sve političke stranke, udruge i istaknute pojedince koje se prepoznaju u našem programu da nam se pridruže kako bi zajedno zatražili povjerenje birača na predstojećim općim lokalnim izborima. Istovremeno je pozvao i sve bivše članove i dužnosnike HSP AS da se vrate „starom jatu“. Pozivu predsjednika odazvao se nekadašnji čelnik koprivničkih starčevićanaca Josip Hlevnjak.

Na tom tragu dana 25.01.2017. u koprivničkom hotelu „Zlatan“ Josip Hlevnjak svečano je imenovan za koordinatora HSP AS u Koprivničko-križevačkoj županiji. Imenovanje mu je uručio glavni tajnik Pero Ćorić u nazočnosti zamjenika predsjednika stranke i zastupnika u skupštini grada Zagreba Roberta Balića dipl. ing. sa suradnicima. Uz navedeno imenovanje idu i statutarne ovlasti temeljem kojih Josip Hlevnjak ima pravo i obvezu u narednih 60 dana konsolidirati stranačke redove u ovoj sjeverozapadnoj županiji te voditi razgovore i dogovore i sa svojim suradnicima odlučiti dali će HSP AS KKŽ izaći na predstojeće izbore samostlano ili u koaliciji sa programski sličnim strankama.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Koprivničko-križevačka Josip Hlevnjak u „starom jatu“, koordinator HSP AS za Koprivničko-križevačku županiju