HSP AS

fade

Vlade Matijašević iz Splita: “Nismo više stranka janjetine i kapulice!”

14 Siječanj 2017 In Splitsko-dalmatinska

Nakon nedavno održane Konvencije stranke i izbora relativno po godinama mladih, ali i politički iskusnih dužnosnika na najviše stranačke dužnosti, HSP AS provodi svoje unutarstranačke izbore na svim razinama.

Upravo s namjerom da predstavimo kandidate za predstojeće nam Opće lokalne izbore koji se imaju održati u svibnju ove godine, u subotu 14.01.2017. s početkom u 11,00 sati u stranačkim prostorijama u Splitu održana je konferencija za medije HSP AS. Javnosti su se obratili Hrvoje Niče predsjednik HSP AS, glavni tajnik Pero Ćorić, koordinator za SDŽ i član Predsjedništva stranke Vlade Matijašević, koordinator HSP AS za grad Split Mario Brešić te koordinatorica Kluba mladih starčevićanaca za SDŽ studentica elektrotehnika Valentina Grbavac iz Vrgorca.

“Kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka na političkom nebu radimo na očuvanju i dosljednom provođenju pravaštva kao jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora kroz svepravaško okupljanje. Na snazi je jedna od ključnih odluka sa naše Konvencije, a to je da će HSP AS izaći na izbore u svim županijama i Gradu Zagrebu te da je zabranjeno predizborno ili postizborno koaliranje sa SDP-om i SDSS-om” – pojasnio je Pero Ćorić.

Konferencija za medije je održana u nedavno teško oštećenom prostoru u Poljičkoj cesti, policija još uvijek nije otkrila tko je devastirao prostor stranke, zapalio ga i ukrao križ i zastavu, ali su izvidi i dalje u tijeku.

“Ne kalkuliramo sa političkim ciljevima, već djelujemo srcem, baš kako nas je učio dr. Ante Starčević, to nam se često obije o glavu, ali ne pristajemo se okretati kako vjetar puše” – kazao je predsjednik stranke Hrvoje Niče.

Njihovi kandidati na splitskim i dalmatinskim izborima će se truditi da na prvo mjesto svojeg programa stave rješavanje problema koji muče „male ljude“.

Tako ne odustaju od namjere da ubrzaju izgradnju vječitog gradilišta brze ceste Trogir – Omiš, ali i izgradnju bolje rješenog ulaza u sam grad Split, kao i planiranje još jedne bolnice na potezu od centra Dalmacije do Dubrovnika.

“Uporno se borimo protiv medijskih blokada i ignoriranja rada stranke, jer naš put je put mladih i obrazovanih ljudi, prošlo je vrijeme kada su nas zvali strankom "janjetine i kapulice“. Mi smo budućnost” - pun optimizma je bio Vlade Matijašević.

“Premda, kako su pravaši naglasili, neoliberalni mediji u cijelom svijetu kreiraju mišljenje javnosti – desnica svugdje jača i po tome procijenjuju da su na dobrom putu”, prenosi Slobodna Dalmacija i drugi mediji jasan stav čelnika HSP AS.

Tijekom cijelodnevnog radnog posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji predsjednik stranke Hrvoje Niče i glavni tajnik Pero Ćorić u pratnji člana Časnog suda na razini RH Krešimira Vrljića obišli su najvažnije stranačke Podružnice te porazgovarali gdje su za to sada stvoreni preduvijeti za osnivanje Podružnica i zajedno sa dužnosnicima HSP AS SDŽ donijeli zaključke gdje će se ovih dana imenovati koordinatori kako bi pripremali ustroj Podružnica na području cijele županije. U popodnevnim satima istoga dana održana je koordinacija svih ustrojenih i onih u osnivanju Podružnica u Stobreču. Potvrđeno je kako će Zbor za Županijsko vijeće i za Podružnicu Split biti održani 05.02.2017. sa početkom u 17,00 sati u stranačkim prostorijama u Splitu. Do tada će se obaviti niz razgovora sa potencijalnim koalicijskim partnerima i javnosti medijski predstaviti nova stranačka pojačanja  teme na kojima HSP AS intenzivno radi i s kojima će izaći pred svoje birače u svibnju ove godine i zatražiti njihovo povjerenje.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Splitsko-dalmatinska Vlade Matijašević iz Splita: “Nismo više stranka janjetine i kapulice!”