HSP AS

fade

Pravaška večer i koordinacija HSP AS za Šibensko-kninsku županiju u Skradinu

14 Siječanj 2017 In Šibensko-kninska

Nakon cjelodnevne posjete predsjednika stranke Hrvoje Ničea i glavnog tajnika Pere Ćorića sa suradnicima Šibensko-kninskoj županiji radni dan je završio u Skradinu, gradu perjanici pravaštva i starčevićanstva u Šibensko-kninskoj županiji.

Dana 13.01.2017. s početkom u 17,00 sati u villa „Pini“ u Skradinu održana je sjednica Županijskog vijeća ŠKŽ kojom je predsjedavao predsjednik ŽV HSP AS ŠKŽ i dopredsjednik stranke Florijan Žižić. Sat vremena kasnije održana je koordinacija stranke za ŠKŽ koju je vodio glavni stranački operativac, glavni tajnik Pero Ćorić. Istoj su nazočili predsjednici, koordinatori i predstavnici svih Šibensko-kninskih Podružnica uz domaćina predsjednika Podružnice Skradin i člana Predsjedništva stranke Juru Mandušića, član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić i član Predsjedništva stranke iz Drniša Ivica Rajčić.

Nakon radnih sastanaka održana je tradicionalna pravaška večer kojoj su se pridružili prijatelji iz drugih političkih stranaka s kojima HSP AS na raznim razinama surađuje ili planira suradnju u ovoj dalmatinskoj županiji.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Šibensko-kninska Pravaška večer i koordinacija HSP AS za Šibensko-kninsku županiju u Skradinu