HSP AS

fade

Igor Jurić: "Lijevo-liberalni mediji sustavno godinama sotoniziraju desnicu!"

14 Siječanj 2017 In Osječko-baranjska

Kako to da nas gotovo nema ili ima jako malo u medijima, a najozbiljnija smo politička stranka na desnici što pokazuju sve ankete?

Istina, sve ankete pa čak i one nama nesklone potvrđuju našu zastupljenost među hrvatskim građanima što je isključivo zasluga terenskog i operativnog rada našeg vodstva i članstva jer smo u totalnoj medijskoj blokadi. Mediji nikada nisu bili fokusirani na naše istupe oko ekonomije i gospodarstva, ali su oko društvenih tema itekako znali odrezati koju riječ ili rečenicu i izvući je iz konteksta te iz toga praviti senzacionalizam kako bi nas prikazivali rigidnim, zaostalim desničarima, krkanima što je jako daleko od istine.

Kada bismo dobili samo iole normalan medijski prostor, kada bi se na malo afirmativniji način prenosile naše interpretacije aktualnih događanja, ali i viđenje rješenja problema u društvu, mi bismo bili barem na 10% podrške hrvatskih građana. Nevjerojatno kolika je diskriminacija prema nama, ali i nama srodnih stranaka u odnosu spram lijevih i centrističkih stranaka.

HSP AS će svojim operativnim i kvalitetnim radom te neposrednim kontaktom sa hrvatskim ljudima pokušati neutralizirati konsekvence medijske blokade jer to nije neka nova pojava, svi manje-više znamo da od samog stvaranja neovisne R. Hrvatske medijskim prostorom dominiraju lijevo-liberalni mediji koji uporno pokušavaju nametnuti svoj sustav vrijednosti pa je dobrim dijelom Hrvatska i gospodarski i mentalno danas u ovakvom stanju, jer se ljevica i centar prikazuju društveno prihvatljivim, a desnica nazadnim, opasnim i zaostalim.

Hrvatskom još desnica još nije vladala i samo jedan mandat bi prokazao tko je najbolji zaštitnik hrvatskih nacionalnih interesa u to budite sigurni.

Pred nama su za 4 mjeseca lokalni izbori koji će biti od fundamentalne važnosti za HSP AS i desnicu u cjelini te ćemo svi na desnici trebati skupiti glave, zatomiti taštine i racionalnim pristupom ovom izbornom ciklusu podržati one kandidate koji će biti kadri na jedan moderan, kvalitetan i afirmativan način pronositi pravašku, starčevićansku ideju te pozicionirati HSP AS na način koji to zaslužuje, u sami vrh hrvatske politike.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska Igor Jurić: "Lijevo-liberalni mediji sustavno godinama sotoniziraju desnicu!"