HSP AS

fade

S Pravaškim kišobranom po Šibensko-kninskoj županiji

13 Siječanj 2017 In Šibensko-kninska

Predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. i glavni tajnik Pero Ćorić sa suradnicima u cjelodnevnom su radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji. Dana 13.01.2017. radni posjet započeli su obilaskom niza stranačkih Podružnica iz ove dalmatinske županije, a nakon toga održali su konferenciju za medije. Izuzetno dobro posjećena konferencija za medije održana je u press centru Hrvatskog novinarskog društva u Šibeniku s početkom u 11,00 sati. Predstavnicima regionalnih i državnih, elektronskih i tiskovnih medija obratili su se u ime HSP AS član Predsjedništva stranke, gradski vijećnik grada Drniša i predsjednik Podružnice Drniš Ivica Rajčić, dopredsjednik stranke, županijski vijećnik i predsjednik ŽV HSP AS ŠKŽ Florijan Žižić, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.

Konferenciju je uvodnim obraćanjem otvorio glavni tajnik Pero Ćorić. „Mi nikada i nigdje nismo koalirali i nećemo koalirati sa sljednicima zločinačkih programa Tita i Raškovića. U prvom redu radi se o SDP-u i srodnim manjim strankama te SDSS-u, a pogotovo o njima jer ih jedno dodano slovo ‘s’ ne može udaljiti od zločinačke odgovornosti koju ima ta stranka. Guraju nove ljude, imaju Milorada Pupovca, etnosrbina koji kvalitetno živi od svog srpstva, a po potrebi zvecka pločama u Srbu. S takvima ne surađujemo.“, rekao je Pero Ćorić.

Nakon obraćanja Ivice Rajčića riječ je preuzeo Florijan Žižić. „Sve detalje oko potencijalnih koalicionih partnera precizirat će predstavnici stranke iz svih županija večeras u Skradinu. Napravit ćemo sve da se pravaški glasovi na lokalnim izborima ne rasipaju.“, rekao je u svom govoru Florijan Žižić.

Završno obraćanje prije postavljanja pitanja nazočnih predstavnika medija imao je Hrvoje Niče. „Prije desetak godina prodali smo HT i upravo se on sad kao privatna tvrtka širi u regiji. Umjesto da na takav način jačamo HEP da bude regionalni igrač, mi smo u situaciji da HEP dajemo u ruke privatnim igračima. Tko nam jamči da tih 25 posto dionica HEP-a koje država planira staviti na tržište neće doći u ruke Mađara, OTP-a ili u krajnju ruku MOL-a, pa da se uvučemo u začarani krug? Moramo širiti vidike, a ne se vrtititi u okvirima koje nam nameću lijevo liberalne opcije.“, poručio je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče mag. oec.

„Teme se u Hrvatskoj nameću na jedan način i vrte se u krug. Ne daje se prilika da se razgovara na drugi način, pa i u situaciji privatizacije HEP-a samo zato da bi se spasila INA koja je prodana po nikad razjašnjenim okolnostima. Zašto bi uopće prodavali nacionalnu imovinu, posebice državne tvrtke koje su monopolisti na tržištu? To nijedna država koja drži do nacionalnih vrijednosti i svog identiteta ne čini. Za novce koje država planira izdvojiti za INA-u možemo izgraditi novu naftnu kompaniju na temeljima PlinaCro-a koji je, kada je prodavana INA, bio dio tog sustava.“, smatra Hrvoje Niče.

Tijekom dana stranačko vodstvo sa svojim domaćinima susrelo se sa dužnosnicima i načelnicima lokalnih jedinica gdje HSP AS obnaša vlast te na taj način u direktnom kontaktu dobili uvid u rad na terenu.

Istoga dana stranački vrh nazočio je promociji ratne foto-monografije ratnog fotografa Radovana Gogera. Njegova zbirka fotografija ratnog Šibenika u periodu 1991. – 1996. pod nazivom „Šibeniče, ti si stina!“ predstavljena je u šibenskoj gradskoj knjižnici.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Šibensko-kninska S Pravaškim kišobranom po Šibensko-kninskoj županiji