HSP AS

fade

Novi uzlet HSP AS u Karlovačkoj županiji!

12 Siječanj 2017 In Karlovačka

Nakon nedavno održane Konvencije stranke i izbora relativno po godinama mladih, ali i politički iskusnih dužnosnika na najviše stranačke dužnosti, HSP AS provodi svoje unutarstranačke izbore na svim razinama. Isti se provode u sklopu priprema za predstojeće Opće lokalne izbore koji se imaju održati u svibnju ove godine. Kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka na političkom nebu radimo na snaženju svojih lokalnih organizacija od Iloka do Mljeta, ali i na očuvanju te dosljednom provođenju pravaštva kao jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora kroz svepravaško okupljanje. Na snazi je jedna od ključnih odluka sa naše Konvencije, a to je da će HSP AS izaći na izbore u svim županijama i Gradu Zagrebu te da je zabranjeno predizborno ili postizborno koaliranje sa strankama koje baštine zločinačke programe Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om. Preferiramo samostalni izlazak sa obaveznim isticanjem kandidata i stranačkih lista na razinama općina, gradova i županija, ali istovremeno vodimo intezivne razgovore oko sačinjavanja koalicijskih lista sa istaknutim pojedincima i strankama koje baštine iste ili slične vrijednosti kao mi u HSP AS.

Slijedom navedenog HSP AS posebnu pozornost posvećuje Karlovačkoj županiji kao povijesnom i priordnom uporištu pravaša i starčevićanstva. Istina je uvijek samo jedna te smatramo da je ovo idealan trenutak kada sa jednim vremenskim odmakom imamo potrebu i obvezu demantirati neistine i laži koje je putem brojnih medija odaslao naš bivši čelnik iz Karlovačke županije Željko Bokulić.

Dana 12.01.2017. u hotelu „Europa“ u Karlovcu okupili su se dužnosnici gradskih Podružnica Karlovac, Ogulin i Duga Resa te predsjednici najsnažnijih općinskih organizacija Generalskog Stola i Draganića te ovim putem poslali poruku da HSP AS osim odmetnutog Željka Bokulića i par istomišljenika nije napustio nitko. Potvrdili su da će ovih dana i druge stranačke Podružnice potvrditi svoju vjernost pravaškom programu i lojalnost stranačkom vodstvu ali i da će biti predstavljena brojna stranačka pojačnja.

Ovom medijskom predstavljanju nazočili su koordinator HSP AS za Karlovačku županiju Branko Škrtić, predsjednica Podružnice Generalski Stol Ivanka Malović, predsjednik Podružnice Draganić Jadranko Živčić, predsjednik Podružnice Duga Resa Rudolf Škrtić, predstavnici drugih Podružnica te glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

„Slika govori tisuću riječi, te na taj način demantiramo izjave pravaških izdajnika ali i neutemeljeno prenošenje brojnih medija o izlasku cijele Karlovačke organizacije i više stotina članova iz redova HSP AS koji su nedavno prepravili medijski prostor Karlovačke županije i šire. Dosljedno provođenje našeg programa i svepravaško okupljanje u sklopu našeg političkog projekta Pravaški kišobran, nema alternative. Pozivamo sve koji se prepoznaju u našem programu da nam se pridruže te da Karlovačku županiju i Hrvatsku uredimo po mjeri običnog hrvatskog čovjeka i onakvom kakvom su je sanjali hrvatski branitelji koji su je devedesetih godina s puškom u rukama stvarali“, poručio je iz Karlovca Pero Ćorić.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Karlovačka Novi uzlet HSP AS u Karlovačkoj županiji!