HSP AS

fade

„Oj, baranjske duge noći...!“

07 Siječanj 2017 In Osječko-baranjska

Osječko-baranjski pravaši imali su ovih dana razloga za slavlje što su obilato i iskoristili. Najveći poklon za protekle Božićne blagdane dobio je naš dopredsjednik stranke Igor Jurić mag. i njegova obitelj rođenjem kćeri Une.

Obilježavanje i proslava tog važnog događaja za obitelj pravaši Slavonije i Baranje iskoristili su i za zajedničko okupljanje i druženje. Isto je održano dana 06.01.2017. na eko gospodarstvu „Orlov put“ u baranjskom Bilju. Ovo poznato okupljalište štovatelja i poznavatelja dobre hrane i kapljice odavno je osvojilo hrvatsko tržište svojom zdravom hranom.

Pozivu domaćina odazvali su se glavni tajnik stranke Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče sa suradnicima. Uz druženje i dobru glazbu nije izostao ni obavezni radni dio te je dogovoren Zbor Podružnice za baranjsku Općinu Popovac. Da su statutarni uvjeti tamo već stvoreni izvjestio ih je koordinator HSP AS za Općinu Popovac Stevo Čisar, a nadaleko poznati baranjski čobanac kuhao je predsjednik Podružnice HSP AS Čeminac, Zoran Dobrijević Buco, starčevićanksa i pravaška uzdanica od Domovinskog rata do danas.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska „Oj, baranjske duge noći...!“