HSP AS

fade

Stjepan Ranogajec na Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije o „Zagorskom aerodromu“

14 Prosinac 2016 In Koprivničko-križevačka

Dana 13.12.2016. održana je Županijska skupština Krapinsko-zagorske županije u Krapini. Na njoj je kao dio oporbenog Kluba HDZ-HSP AS sudjelovao predsjednik Časnoga suda HSP AS i predsjednik ŽV HSP AS KZŽ, županijski vijećnik Stjepan Ranogajec. Sukladno stranačkoj i odluci zajedničkog Kluba glasovao je protiv predloženog proračuna za 2017. godinu. Ujedno je iskoristio prigodu te je za vrijeme aktualnog sata postavio pitanje Krapinsko-zagorskom županu Željku Kolaru. Pitanje se odnosilo na izgradnju „Zagorskog aerodroma“ koji je jedno od megalomanskih obećanja aktualne SDP-ove vlasti i njihovih partnera bilo još na početku ovog mandata.

U tadašnjem obraćanju javnosti sa iste govornice Stjepan Ranogajec taj neprovedivi projekt nazvao megalomanskim, postsocijalistički i propalim unaprijed. Poručio je kao i danas da je bolje da se na tom prostoru napasaju krave, a ne da se troši novac poreznih obveznika uludo. „Sada sam siguran kako sam bio u pravu, jer se radi o rupi bez dna. Pitam župana koliko se do sada spustilo aviona ili bilo kakvih letjelica, a možete slobodno i ubrojiti vanzemaljske. Svaku brojku ću prihvatiti pa i one koji su slučajno pali na pistu. Tražim da mi se točno odgvori koliko je novaca uloženo i koliki je prihod ostvaren u našu korist po jednom slijetanju“, pitao je Stjepan Ranogajec. Odgovor je bio nepotpun, a Stjepanu Ranogajecu nije omogućena replika od strane predsjednice Skupštine Vlaste Hubicki. Nakon stanke i utvrđene povrede poslovnika te zatraženog tumačenja Statuta dobio je prigodu za istu, a odgovor na anvedeno pitanje bit će dostavljen našem vijećniku u pisanom obliku. 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Koprivničko-križevačka Stjepan Ranogajec na Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije o „Zagorskom aerodromu“