HSP AS

fade

Humanitarna akcija u Osijeku i Zbor u baranjskom Čemincu

12 Prosinac 2016 U Osječko-baranjska

Cijelodnevna događanja dana 11.12.2016. HSP AS je završio u Osječko-baranjskoj županiji. Predsjednik Podružnice Osijek Krunoslav Zdravčević, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče sudjelovali su u humanitarnoj akciji na trgu dr. Ante Starčevića u Osijeku gdje su se simbolično prodavali dječije igračke i održao prigodni program. Humanitarnu akciju „Glazbom bez gladi“ organizirala je udruga iz Osijeka „Auxilium populus“ i njihov predsjednik Marijan Gubina. Stranački dužnosnici u toj akciji susreli su se i sa osječkim gradonačelnikom Ivicom Vrkićem.

Istoga dana sa početkom u 18,00 sati održan je Izborni zbor za baranjsku općinu Čeminac. Zbor je održan u mjestu Grabovac, a isti je vodio i otvorio uvodnim izlaganjem glavni tajnik Pero Ćorić. Zbor su pozdravili dopredsjednik stranke iz Čepina Igor Jurić i predsjednik stranke Hrvoje Niče.

Za predsjednika jednoglasno je izabran Zoran Dobrijević Buco, a za dopredsjednike su izabrani Josip Špoljarec i Damir Guja. Izabrana su i sva druga Statutom predviđena tijela također jednoglasno.

Predsjednik stranke Hrvoje Niče svečano je imenovao koordinatora za baranjsku općinu Popovac. Imenovan je Stevo Čisar.

Newsletter

Ne propustite niti jednu našu novost, pretplati se.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska Humanitarna akcija u Osijeku i Zbor u baranjskom Čemincu