HSP AS

fade

Humanitarna akcija u Osijeku i Zbor u baranjskom Čemincu

12 Prosinac 2016 In Osječko-baranjska

Cijelodnevna događanja dana 11.12.2016. HSP AS je završio u Osječko-baranjskoj županiji. Predsjednik Podružnice Osijek Krunoslav Zdravčević, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče sudjelovali su u humanitarnoj akciji na trgu dr. Ante Starčevića u Osijeku gdje su se simbolično prodavali dječije igračke i održao prigodni program. Humanitarnu akciju „Glazbom bez gladi“ organizirala je udruga iz Osijeka „Auxilium populus“ i njihov predsjednik Marijan Gubina. Stranački dužnosnici u toj akciji susreli su se i sa osječkim gradonačelnikom Ivicom Vrkićem.

Istoga dana sa početkom u 18,00 sati održan je Izborni zbor za baranjsku općinu Čeminac. Zbor je održan u mjestu Grabovac, a isti je vodio i otvorio uvodnim izlaganjem glavni tajnik Pero Ćorić. Zbor su pozdravili dopredsjednik stranke iz Čepina Igor Jurić i predsjednik stranke Hrvoje Niče.

Za predsjednika jednoglasno je izabran Zoran Dobrijević Buco, a za dopredsjednike su izabrani Josip Špoljarec i Damir Guja. Izabrana su i sva druga Statutom predviđena tijela također jednoglasno.

Predsjednik stranke Hrvoje Niče svečano je imenovao koordinatora za baranjsku općinu Popovac. Imenovan je Stevo Čisar.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska Humanitarna akcija u Osijeku i Zbor u baranjskom Čemincu