HSP AS

fade

HSP AS u Rijeci... da Rijeka ne nosi više nadimak „crvena Bologna“!

03 Prosinac 2016 In Primorsko-goranska

Nakon nedavno održane Konvencije HSP AS u Zagrebu te izbora novog stranačkog vodstva najviši stranački dužnosnici na dnevnoj bazi obilaze teren i rade na ustroju stranačkih organizacija od Iloka do Mljeta.

Dana 03.12.2016. vodstvo stranke održalo je radni sastanak sa dužnosnicima HSP AS Primorsko-goranske županije i pripadajućih ustrojenih i onih u osnivanju Podružnica. Sastanak je održan u stranačkim prostorijama u Rijeci, a istomu su bili domaćini predsjednik Podružnice HSP AS Rijeka Predrag Šegota te predsjednik ŽV HSP AS PGŽ Damir Čop sa suradnicima.

Stranačko izaslanstvo činili su član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, predsjednik Kluba utemeljitelja HSP AS Davorin Boršćak, glavni tajnik stranke Pero Ćorić, zamjenik predsjednika stranke Robert Balić i predsjednik stranke Hrvoje Niče.

Utvrđena je stabilnost stranačkog vodstva u provođenju usvojenih stranačkih ciljeva te odlučnost da se stranka ustroji na razini svih općinskih i gradskih Podružnica u PGŽ do lokalnih izbora.

Statutarni preduvijeti postoje za ustroj Županijskog vijeća koje će se održati u narednih dva tjedna, a do tada se očekuju Zborovi Podružnica Novi Vinodolski, Lopar i Malinska.

Uz širenje i snaženje stranačkih organizacija vode se i razgovori oko svepravaškog okupljanja ali i o modelu zajedničkog izlaska na predstojeće Opće lokalne izbore sa pravaškim odnosno strankama sličnog političkog svjetonazora.

Istoga dana u stranačkim prostorijama održana je i konferencija za medije kojoj su nazočili i prigodno se obratili stranački dužnosnici sa razine PGŽ i RH.

„Pravaštvo i starčevićanstvo duboko je ukorijenjeno u ovom kraju Hrvatske, mnogi istaknuti pravaški čelnici i saborski zastupnici dolazili su upravo iz ovog kraja. Potencijal je i dalje ogroman i HSP AS će poduzeti sve da se isto pokaže i dokaže i na izborima“, između ostalog rekao je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Primorsko-goranska HSP AS u Rijeci... da Rijeka ne nosi više nadimak „crvena Bologna“!