HSP AS

fade

Koordinacija HSP AS za Dubrovačko-neretvansku županiju na otoku Mljetu

27 Studeni 2016 In Dubrovačko-neretvanska

Dana 26.11.2016. godine Podružnica HSP AS Mljet bila je domaćin stranačkoj koordinaciji stranke za Dubrovačko-neretvansku županiju. Domaćin je bio predsjednik naše Podružnice Vicencije Marković, a istu je sazvao te njome predsjedao predsjednik ŽV HSP AS DNŽ i predsjednik Glavnog stana HSP AS Ivan Šimunović. Sjednici su nazočili predjednici svih ustrojnih Podružnica HSP AS na razini najjužnije Hrvatske županije od Župe Dubrovačke, Dubrovnika, Ploča, pa do Korčule, Lumbarde, Smokvice, Vela Luke i domaćina Mljeta.

Najavljen je ustroj ostalih Podružnica gdje su za to stvoreni statutarni preduvjeti, a u narednom tjednu bit će imenovan koordinator za Podružnicu Metković gdje već postoji dovoljan broj članova za ustroj svih stranačkih tijela. Mjesto održavanja sjednice nije slučajno jer upravo je Podružnica Mljet u zadnje vrijeme izvrgnuta političkom mobingu od stranke koalicijskih partnera s kojima smo na ovom otoku obnašali vlasT, HDZ-a. Lokalni HDZ prekinuo je suradnju jer HSP AS nije htio sudjelovati u traženim malverzacijama poput privatizacije benzinske crpke, te smo im u daljnjem nastavku njihovih politikanskih planova predstavljali i predstavljamo političku smetnju. HSP AS je dosljedan u provođenju svoje politike kako diljem RH tako i na otoku Mljetu te nećemo pristati na nikakve ucjene niti na nametanje tuđeg mišljenja.

O svemu navedenom nazočne je upoznao predsjednik Podružnice HSP AS Mljet, općinski vijećnik i donedavni direktor komunalnog poduzeća Vicencije Marković. Potpora njemu i Podružnici vodstva HSP AS županije i RH nije izostala jer veliki broj novopridošlih mladih i obrazovanih članova dokaz su dobrom i kvalitetnom radu Podružnice. Utvrđen je i kalendar događanja, sudjelovanje najviših stranačkih dužnosnika na skoroj sjednici Predsjedništva u Zagrebu te dolazak predsjednika stranke i Glavnog tajnika u višednevni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji početkom veljače 2017. godine povodom svećane sjednice Gradskog vijeća grada Dubrovnika i blagdana Sv. Vlahe nebeskog zaštitnika grada Dubrovnika.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dubrovačko-neretvanska Koordinacija HSP AS za Dubrovačko-neretvansku županiju na otoku Mljetu