HSP AS

fade

Primorsko-goranski pravaši i starčevićanci jednoglasno za izbor novog mladog vodstva na čelo HSP AS!

30 Rujan 2016 In Primorsko-goranska

U stranačkim prostorijama u Rijeci dana 29.09.2016. održana je sjednica Županijskog vijeća HSP AS Primorsko-goranske županije na kojoj je prisutne stranačke dužnosnike član Predsjedništva HSP AS Davorin Borščak upoznao s odlukama Predsjedništva stranke od 23.09.2016.

ŽV HSP AS PGŽ jednoglasno je usvojilo odluke Predsjedništva te se složilo kako u narednom razdoblju vodstvo stranke trebaju preuzeti mladi dužnosnici koji će na najkvalitetniji način znati povesti pravaše i starčevićance prema novim uspjesima. Tom je prigodom pružena jednoglasna potpora kandidaturi Hrvoja Ničea mag. oec. za predsjednika stranke i Roberta Balića dipl. ing. za mjesto zamjenika predsjednika u vjeri kako će znati odabrati najkvalitetnije suradnike iz čitave Hrvatske i naravno s primjerenom zastupljenošću članova iz Primorsko-goranske županije u najvišim stranačkim tijelima kako je to i do sada bilo.

Dužnosnici HSP AS iz Primorsko-goranske županije načelno su postigli međusobni dogovor kako se neće uvjetovati koalicija s istim partnerima po svim gradovima i općinama, ali isto tako da treba, tamo gdje je to moguće, otvoriti razgovore o mogućoj suradnji sa drugim pravaškim strankama koje, kao i HSP AS, dijele želju o zajedničkom političkom djelovanju.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Primorsko-goranska Primorsko-goranski pravaši i starčevićanci jednoglasno za izbor novog mladog vodstva na čelo HSP AS!