HSP AS

fade

Starčevićanci navikli na izdaje, spremni za politički ring u osmoj izbornoj jedinici!

09 Kolovoz 2016 In Primorsko-goranska

Radna sjednica Županijskog vijeća HSP AS Primorsko-goranske županije i Podružnice HSP AS Rijeka kojoj su nazočili stranački dužnosnici okolnih županija održana je u prostorijama HSP AS u Rijeci, Ciottina 19 dana 08.08.2016. godine. Sjednicom su predsjedavali predsjednik ŽV HSP AS PGŽ Davor Čop, predsjednik Podružnice HSP AS Rijeka Predrag Šegota te član Predsjedništva stranke iz Crikvenice Davorin Borščak i dopredsjednik Glavnog stana Oliver Pičuljan iz Lopara.

Sjednici su nazočili naši izabrani vijećnici s područja navedene županije, uključujući vijećnika HSP AS u Gradskom vijeću Grada Rijeka Stjepan Doboviček. Nakon iznenadne, ali očekivane izdaje i trgovine od strane prim. dr. Ivana Kirina zaključak stranačkog vodstva je kako je HSP AS na ovim prostorima ostao jedinstven te da će izaći sa snažnom listom HSP AS i Domovinske koalicije za VIII. Izbornu jedinicu.

Utvrđivanje kandidata te prikupljanja potrebite papirologije istih bit će privedeno blagovremeno kraju, a kompletna lista predstavljena na proširenoj Sjednici Predsjedništva stranke sazvanoj za 11.08.2016. u Sv. Križu Začretje.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Primorsko-goranska Starčevićanci navikli na izdaje, spremni za politički ring u osmoj izbornoj jedinici!