HSP AS

fade

Dario Balde za Glas Istre o prijevremenim izborima Općine Ližnjan

07 Ožujak 2016 U Istarska

HSP AS predao je u zakonskom roku kandidacijsku listu za prijevremene izbore za članove općinskog Vijeća Općine Ližnjan, čime će se stranka po drugi put izaći na izbore u toj općini. Nositelj liste na predstojećim izborima 20.03.2016. je dosadašnji vijećnik Dario Balde koji ističe "da je ližnjanska javnost pokazala da HSPAS predstavlja prijeko potreban spas za Ližnjan budući da je brojnim građanima dozlogrdilo stanje u kojem su ostavljeni". Balde je inače i tajnik ŽV HSP AS IŽ.

- Razumljiva je velika razočaranost mještana dosadašnjim političarima. Upravo stoga HSPAS dolazi kao nova nekontaminirana i jaka snaga s neskrivenom namjerom da svim stanovnicima jasno damo do znanja da zaslužuju daleko bolje i poštenije postupanje političara. Gospoda koja već dugo postoji na političkoj sceni, dala je svoj maksimum i više od toga ni ne mogu ponuditi te je vrijeme za novu političku snagu koja će znati dovesti Ližnjan u red, i to uz puno rada i znoja, kazao je Balde.

Zahvalio se članovima stranke i simpatizerima te iznenađujuće velikom broju ljudi koji nisu članovi, a koji su, tvrdi, u posljednje vrijeme pokazali nesebičan entuzijazam i ogromnu količinu volje u pripremi za predstojeće prijevremene lokalne izbore. Balde je zaključio da će se na listi naći 13 imena koja su birana na osnovi iskustva i obrazovanja.

Glas Istre;

Newsletter

Ne propustite niti jednu našu novost, pretplati se.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Istarska Dario Balde za Glas Istre o prijevremenim izborima Općine Ližnjan