HSP AS

fade

General Mladen Markač na skupu Domoljubne koalicije u Koprivnici

25 Listopad 2015 In Koprivničko-križevačka

Predizborno predstavljanje kandidata i programa Domoljubne koalicije nastavljeno je dana 25.10.2015. za II. izbornu jedinicu. Sada već tradicionalno odlična posjećenost skupova nastavila se i u Koprivnici. U prepunoj Športskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici s početkom u 18,00 h svih 14 kandidata liste Domoljubne koalicije istrčalo je na veliku pozornicu. Skupu su nazočili predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof., predsjednik HSS-a Branko Hrg, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor te predsjednik HDZ-a i budući premijer Tomislav Karamarko koji je i predstavio naš zajednički program.

Svi predsjednici stranaka pozdravljeni su velikim pljeskom, a general Mladen Markač doživio je ovacije nazočnih jer je došao javo sa svojim suborcima i suradnicima dati potporu kandidatima Domoljubne koalicije u ovoj izbornoj i svim drugim jedinicama. Brojno članstvo HSP AS i simpatizere predstavljali su predsjednik Podružnice Koprivnica Josip Hlevnjak, predsjednik Podružnice Bjelovar Krešimir Veček, koordinator HSP AS za Varaždinsku županiju Vanja Vahtarić, glasnogovornik stranke Hrvoje Niče mag.oec., član Predsjedništva stranke iz Koprivnice Branimir Begović i glavni tajnik Pero Ćorić.

Skupu su se obratili brojni govornici stranaka Domoljubne koalicije, među njima nositelj zajedničke liste za II. izbornu jedinicu, sin prvog hrvatskog predsjednika prof.dr.sc. Miroslav Tuđman te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Andrija Mikulić.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Koprivničko-križevačka General Mladen Markač na skupu Domoljubne koalicije u Koprivnici