HSP AS

fade

Međimurski starčevićanci: "Kukuriku koalicija odkukurikala i spremna za lonac!"

24 Listopad 2015 In Međimurska

Dužnosnici i članovi ŽV HSP AS Međimurske županije održali su dana 24.10.2015. u ime Domoljubne koalicije press konferenciju na kojoj su govorili o svemu onome što smatraju da Kukuriku kolacija nije odradila u svom četvorogodišnjem mandatu.

Goran Rohaček posebno je naglasio kako iza sebe Milanović ostavlja veliku stopu nezaposlenosti, veliki javni dug, gašenje OPG-ova, obrta i gospodarskih subjekata, selidbu mladih u druge države i sve to potkrijepio brojkama. Od svih padova u državi, rekao je Rohaček, jedino je narastao ego Milanovića. Osim toga, kada govorimo o Međimurju, županijski dug popeo se na velikih 16 milijuna kuna.

U svom izlaganju spomenuo je i Vesnu Pusić i njenu izjavu o agresiji Hrvatske na BiH, izjavu Zorana Milanovića o “slučajnoj državi”, Rajka Ostojića koji je s policijom upao u crkvu Svetog Marka i tukao branitelje, SDP koji je uveo čirilicu u Vukovar, devastaciju spomenika braniteljima u Splitu i na kraju šator u Savskoj koji je Kukurikačima smrdio. Ismijao je dodvoravanje Vlade umirovljenicima sa 200 kuna, smanjenje proizvodnje koja je uvjetovala ogroman uvoz poljoprivrednih proizvoda.

Pozvao je sve simpatizere u Trećoj izbornoj jedinici da glasuju za Domoljubnu koaliciju u kojoj će HSP-AS povijesno sudjelovati u izvršnoj vlasti na temeljima Radića, Starčevića i Tuđmana.

Na pitanje novinara o novom ustroju lokalne uprave i samouprave, Rohaček je odgovorio da Domoljubna koalicija neće ukidati županije, jer je to protuustavno, ali će smanjiti birokraciju, općine i gradove. Najavio je i prvog ministra Međimurca u Vladi i to Darka Horvata iz HDZ-a,  koji će preuzeti energetiku.

Međimurje press;

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Međimurska Međimurski starčevićanci: "Kukuriku koalicija odkukurikala i spremna za lonac!"