/HSP AS se poklonio blajburškim žrtvama!

HSP AS se poklonio blajburškim žrtvama!

BLEIBURG, 18.05.2019. – Za sve hrvatske domoljube i suvereniste sredina mjeseca svibnja predstavlja istinski naklon žrtvi hrvatskih vojnika i civila koji su na bešćutan način od britanske vojske na Blajburškom polju predani najvećem masovnom ubojici s ovih prostora Josipu Brozu Titu! Kao i svake godine ove je godine ponovno u Bleiburgu održana komemoracija za sve hrvatske vojnike, nedužne žene, djecu i starce kojima je na ovom mjestu počela višemjesečna, pa i višegodišnja kalvarija poznata u memoriji hrvatskog naroda kao Križni put.

Nažalost višemjesečni napadi neokomunističkih provokatora doveli su do toga da je austrijska Katolička crkva pokleknula pred izvrnutim tezama te je ovogodišnja komemoracija dočekana u izuzetno politizirajućem svjetlu koju su proveli domaći izdajnici infiltrirani u službenu organizaciju komemoracije.

Unatoč tome, HSP AS na ovoj, kao i na svim prethodnim komemoracijama, imao je svoje izaslanstvo koje se poklonilo žrtvi Bleiburga polaganjem vijenca i paljenjem svijeće, a predvodili su ga član Predsjedništva HSP AS Tomislav Miličević i koordinator Kluba mladih starčevićanaca Hrvoje Ćorić.