/HSP AS samostalni pobjednik izbora za Vijeća MO u Velikoj Ludini!

HSP AS samostalni pobjednik izbora za Vijeća MO u Velikoj Ludini!

VELIKA LUDINA, 11.02.2020. – Dana 09.02.2020. na području Općine Velika Ludina održani su izbori za vijeća Mjesnih odbora na kojima je HSP AS samostalno nastupio te je pojedinačno najuspješnija politička opcija. Izvrstan rad na terenu predvođen članom Predsjedništva Darijom Hegelom i članom NO HSP AS Draženom Kraljem, rezultirao je uvjerljivim pobjedama u 4 mjesna odbora, od čega je HSP AS u čak tri mjesna odbora slavio s natpolovičnom većinom.

Ovaj rezultat još je jednom potvrdio kako HSP AS ima prepoznatljivu politiku kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj i mjesnoj razini te kako sve nedaće koje nas prate nisu rezultat politike koju provodimo već posljedica tereta koji smo preuzeli od prijašnjeg vodstva!

Ukupno gledajući, stranka je osvojila 12 vijećničkih mandata. Posebno svi možemo biti ponosni pobjedom u Mjesnom odboru Mala Ludina gdje su stranku predstavljale tri dame koje su svojim rezultatom omogućile da nemaju konkurencije u budućem djelovanju svog Vijeća Mjesnog odbora.

U Mjesnom odboru Kompator HSP AS dobio je 60,87%, a stranku će u Vijeću MO-a predstavljati Mario Novak i Ivo Blažević.

U Mjesnom odboru Ruškovica HSP AS je dobio povjerenje od 72,22% birača te će stranku predstavljati Dražen Pleše i Dražen Grenković.

U Mjesnom odboru Mala Ludina stranka je osvojila 69,23% te sva tri člana Vijeća MO dolaze iz redova HSP AS, a riječ je o Marici Sliško, Dragici Kralj i Mirjani Štajerec.

U Mjesnom odboru Velika Ludina HSP AS je osvojio 31,01% i u ime stranke u Vijeće ulaze Dragutin Jurec i Darko Labaš.

U Mjesnom odboru Grabrov Potok HSP AS je osvojio 20,51%, a jedini mandat ispred stranke osvojio je Dario Kipson.

U MO Gornja Vlahinička pobjednik je HSP AS sa 41,18%, a mandate su osvojili Dejan Perišić i Dubravka Đudarić.