/HSP AS najavio suradnju s domoljubnim strankama!

HSP AS najavio suradnju s domoljubnim strankama!

Dana 07.04.2018. godine u Oroslavju je održana sjednica Predsjedništva HSP AS na kojoj je potvrđena odluka Časnog suda HSP AS na razini RH od 24.03.2018. o isključenju Pere Ćorića iz stranke. Ovim činom oduzete su sve ovlasti bivšem glavnom tajniku uz obvezu povrata sve materijalne i nematerijalne imovine s kojom raspolaže u roku od 3 dana ili će u protivnom biti podnesena kaznena prijava po predmetnim situacijama kao potencijalnim kaznenim djelima.

Na istom tragu, donesena je odluka i o pokretanju revizijskog postupka financijskog i materijalnog poslovanja od 2013. godine do današnjeg dana te će se sukladno utvrđenim nepravilnostima pokrenuti procesi protiv odgovornih osoba, a sve s ciljem konsolidiranja stranačkih financija s čime je javnost prethodno upoznata.

Uz ove stranačke odluke, poslana je jasna poruka svim pravaškim i domoljubnim strankama o spremnosti za suradnju s ciljem očuvanja ugroženih tradicionalnih vrijednosti hrvatskog naroda. Na tom je tragu i formiran je stranačko Povjerenstvo zaduženo za razgovore s drugim političkim opcijama domoljubnog svjetonazora.

Na čelo Povjerenstva izabran je predsjednik stranke Hrvoje Niče, dok su članovi Povjerenstva Marinko Pažin (dopredsjednik stranke), Ante Žoni Maksan (dopredsjednik stranke), Ivan Šimunović (predsjednik Glavnog stana), Nikša Dubelj (politički tajnik), Davorin Borščak (predsjednik Kluba utemeljitelja) te Petar Kovačević (član Predsjedništva).