/EU IZBORI: Hrvatski suverenisti 8,52%! HVALA VAM!

EU IZBORI: Hrvatski suverenisti 8,52%! HVALA VAM!

ZAGREB, 27.05.2019. – Na izborima za Europski parlament Hrvatski suverenisti ostvarili su fantastičan rezultat gdje smo sa 8,52% glasova birača osvojili jedno eurozastupničko mjesto. Premda nam mainstream mediji i ankete niti u jednom trenutku ove kampanje nisu niti jednom pružili prigodu da pređemo 5%, svojim radom na terenu, iskrenim porukama i snažnom željom za bolju Hrvatsku uspjeli smo zadobiti Vaše povjerenje koje će u Bruxellesu zastupati Ruža Tomašić.

HRAST-HKS-HSP AS-UHD sa svojim članovima i simpatizerima dočekali su u zagrebačkom hotelu Dubrovnik gdje je već nakon prvih izlaznih anketa, pa do objave službenih rezultata započela istinska proslava ovog fantastičnog uspjeha. U predsjednika stranke Hrvoja Ničea te kandidata na listi, dopredsjednika HSP AS Antu Žonija Maksana službenom dočeku rezultata odazvali su se i članovi Predsjedništva Dario Hegel, Petar Kovačević i Božidar Lokin, predsjednik i član Časnog suda Tvrtko Dujić i Dražen Kralj, predsjednik HSP AS Zagrebačke Županije Damir Vučak, predsjednica Podružnice Zadar Miranda Jamnicki sa članicama IO Podružnice Meli Tomašević Mandić i Hrvojkom Oždaković.

Ovaj rezultat u konačnici je potvrdio slogan kampanje „Zajedništvo nema alternativu“ te je već u izbornoj noći najavljeno kako Hrvatski suverenisti očekuju da nam se priključe i druge domoljubne opcije koje su na ovim izborima pokušale doći do rezultata u nekim drugim izbornim kombinacijama.

Idemo potvrditi povjerenje birača, radom, zajedništvo i rezultatima za uspješnu i suverenu Hrvatsku!