/Davor Držanić koordinator HSP AS za Općinu Brdovec

Davor Držanić koordinator HSP AS za Općinu Brdovec

ZAPREŠIĆ, 21.04.2018. – S ciljem daljnjeg jačanja HSP AS na području Zagrebačke županije, dana 21.04.2018. u Zaprešiću je predsjednik ŽV HSP AS Zagrebačke županije Damir Vučak uručio Davoru Držaniću imenovanje za koordinatora HSP AS za Općinu Brdovec.

Davor Držanić je dugogodišnji član HSP AS-a sa zapaženim doprinosom u radu općinske brdovečke Podružnice HSP AS te je došlo vrijeme da preuzme odgovornost nositelja potrebnih promjena za ustroj nove, politički još perspektivnije podružnice. U pravaškim krugovima zaprešićkog kraja novi koordinator HSP AS za podružnicu Brdovec Davor Držanić poznat je po svojim  spisateljskim sposobnostima te po objavama svojih kratkih satiričnih priča od kojih su neke objavljene i u zaprešićkom Pravaškom listu. Novi koordinator je najavio kako će u najkraćem mogućem roku stvoriti uvjete za izborni Zbor podružnice Brdovec.

Nakon uručivanja imenovanja kod zaprešićkog spomenika dr.Anti Starčeviću, mjestu koje je postalo tradicionalno, gotovo pa zavjetno mjesto za radne i svečane trenutke svih pravaša u zaprešićkom kraju, predsjednik ŽV HSP AS ZGŽ Damir Vučak najavio je za utorak 08.05.2018.god u Zaprešiću u 19 sati zajedničku sjednicu ŽV HSP AS ZGŽ i IO HSP AS Podružnice Zaprešić.