/Članovi HSP AS iz Crikvenice ponovno oduševili Hrvatsku!

Članovi HSP AS iz Crikvenice ponovno oduševili Hrvatsku!

CRIKVENICA, 10.06.2018. – Nakon Europskih prvenstava u Portugalu i Francuskoj te Svjetskog prvenstva u Brazilu, hrvatski navijači iz Crikvenice ponovno su oduševili cijelu hrvatsku navijačku populaciju izrađivanjem najveće navijačke zastave koju će sa sobom ponijeti i na Svjetsko prvenstvo u Rusiju kako bi bodrili hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Među najistaknutijim hrvatskim navijačima iz Crikvenice svakako je i predsjednik Kluba utemeljitelja HSP AS Davorin Borščak koji je sudjelovao u izradi i ove zastave za RTL televiziju izjavio:

“Nismo mogli zastavu, u Manausu, u Brazilu, u avion ukrcati, ja sam morao jedno pet dana, na nekoj splavi, na nekom brodiću Amazonom ići, tamo su me lijepo počastili, čuvali su me i čak sam jeo i odreske od krokodila i bilo je super. A o ovim drugim pričama, ako zastava progovori, to će bit onda živi šou!“

S Hrvatskom nogometnom reprezentacijom, uglavnom u kamperu, Davorin Borščak obišao je cijelu Europu bilo da je riječ o prvenstvima ili kvalifikacijskim utakmicama. Kazahstan, Bjelorusija, Gruzija, Brazil samo su neke od egzotičnih destinacija koje su upoznale ekipu iz Crikvenice, a među njima i našeg Davorina!

Zastavu tešku više od stotinu kilograma sašile su lokalne krojačice, a još impresivnije zvuči podatak kako je zastava duga 96 metara i široka 10,5 metara te broji ukupno 448 prepoznatljivih hrvatskih kvadratića ili narodski rečeno „kockica“!

Prilog RTL televizije: https://vijesti.rtl.hr/video/sport/282301/crikvenicka-diva-hrvatska-zastava-teska-100-kilograma-krece-prema-rusiji/